sl

Novica

PROJEKT DIGITAL HENKEL

januar 2023

Vpeljava novih tehnologij, procesov in kompetenc za celovito digitalno transformacijo podjetja Henkel Maribor

V okviru projekta Digital Henkel bodo vpeljane digitalne in druge rešitve za digitalno transformacijo podjetja Henkel Maribor in partnerjev projekta. V poslovanje vodilnega partnerja in ostalih partnerjev bodo vpeljane nove tehnologije, procesi ter izboljšane digitalne kompetence zaposlenih.

Projekt bo neposredno prispeval k optimizaciji procesov, dvigu digitalnih kompetenc, znižanju stroškov, zmanjšanju porabe energije in ogljičnega odtisa. Projekt se izvaja v okviru ukrepov Načrta za okrevanje in odpornost – www.noo.gov.si.

V projektu sodelujejo Henkel Maribor, d.o.o., Messer, d.o.o., Lineal, d.o.o., Nomnio, d.o.o., Inova Fusion, d.o.o., Sfera IT, d.o.o., Spark Inovacije, d.o.o. in Komunikacije prihodnosti, d.o.o.

Vodilni partner: Henkel Maribor

Skupna vrednost: 4,5 mio EUR

Vrednost sofinanciranja: 2,1 mio EUR

Trajanje projekta: 10/2021 – 3/2024

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.